“Het zal waarschijnlijk niet zo ver komen dat het vaccin je met geweld gaat worden toegediend.” Dat schreef ik in november 2020 (Baas in eigen lijf). In dat zelfde stukje worden berichten aangehaald waarin De Jonge zegt dat er geen vaccinatieplicht komt en waarin het RIVM beweert dat 60% groepsimmuniteit het verschil al kan maken. Inmiddels is duidelijk dat dit allemaal achterhaald is.

Voldoende groepsimmuniteit wordt ondanks een hoge vaccinatiegraad van minstens 85% (afhankelijk van welk artikel je leest), blijkbaar niet bereikt. Hoewel dat dus 25% hoger is dan de 60% die toen genoemd werd, zijn de positieve testen en ziekenhuisopnames op hetzelfde niveau als vorig jaar rond deze tijd, toen er een groepsimmuniteit van bijna 0% was! En toch zijn de vaccins nog steeds dé heilige en énige oplossing. Daarom is de strategie om ongevaccineerden keihard te pushen zich te laten vaccineren (nee hoor, geen dwang…) weer een stap verder. Wetgeving om ongevaccineerden te weren van alles, waaronder de werkplek, is in de maak. De vaccinatieplicht komt dus toch steeds dichterbij en vaccinatiedwang is door alle maatregelen al lang aan de orde van de dag.

Gevaccineerden blijken steeds vaker ook gewoon weer corona te krijgen en besmettelijk te zijn, maar zij zijn vrij om het virus te verspreiden. En er is niemand die dit abnormaal vindt. Iedereen volgt gedwee wat door dit (demissionaire!) kabinet wordt voorgeschreven. De zondebok is aangewezen en iedereen neemt aan dat dat terecht is. Niet alleen de dreigende vaccinatiedwang, maar ook dit kritiekloze, domme gedrag is angstaanjagend!

Ook in een ander stukje (Verboden voor niet-gevaccineerden) schreef ik over het uitsluiten van niet-gevaccineerden uit de samenleving. Met het 2G systeem voor de deur, zijn we dan toch eindelijk zover dat we een hele groep mensen geïnstitutionaliseerd kunnen uitsluiten van deelname aan de samenleving. Dit, inclusief de uitgebreide indoctrinatie- en propagandacampagne, is sinds de Tweede Wereldoorlog in een democratische rechtstaat niet meer voorgekomen. Alle logica is overboord gegooid. Eerst werd (doods)angst gecreëerd en vervolgens werd daar handig op ingespeeld. Waarom gevaccineerden bang zijn besmet te worden door ongevaccineerden is mij nog steeds een compleet raadsel. Als de prik werkt, zou je niet bang hoeven te zijn. Als hij niet werkt, hebben ongevaccineerden een slimme keuze gemaakt door die experimentele troep niet in te laten spuiten.

Maar of het niet zover zal komen dat we onder dwang ingespoten gaan worden, al dan niet in kampen voor ongevaccineerden? Ik ben er niet meer zo zeker van. Waar ik wel zeker van ben is dat de rechtstaat dood is. Onduidelijk is of we nu geregeerd worden door het OMT, een demissionair kabinet, dictator de Jonge, de farmaceutische industrie, Bill Gates of een of ander complot op basis van God weet wat. Duidelijk is dat we in elk geval niet geregeerd worden door gezond verstand en logica. Die is er inmiddels wel uit gevaccineerd.

Advertentie